• Ingyenes szállítás
  20.000.- ezer forint feletti megrendelések esetén
 • Ügyfélszolgálat
  Hétköznapokon hétfőtől péntekig, 08:00-16:00-ig
 • Szerviz
  Ha meghibásodott eszköze forduljon hozzánk bizalommal szakértő kollégáink rövid határidővel megjavítják azt!
 • Szaktanácsadás
  Hívjon minket nyitva tartásunk alatt és kollégáink teljes körű szaktanácsadással állnak rendelkezésére!

Gazdaságos nyomtatás orvosoknak, rendelőknek

Közel 20 éves pályafutásunk alatt, orvos ügyfeleinkkel együtt dolgozva megtaláltuk azokat a nyomtatókat, amelyek egy orvosi rendelő minden nyomtatási igényét kielégítik, ráadásul akár a felére csökkentik az Ön költségeit, anélkül hogy Önnek változtatnia kellene nyomtatási szokásain!

Az elmúlt évek során „praxisunkban” találkoztunk minden lehetséges dologgal, ami egy orvos munkáját befolyásolja és összeszedtük a 6 leggyakrabban előforduló szempontot!

Olcsóbb fenntartás, hogy csak néhány példát említsünk:

 • egy monokróm Epson nyomtató használata esetén egy festékkazettával legalább 6.000 oldalt tud nyomtatni, A4-es méretben számolva akár 0,99 forintos költségen oldalanként mindezt eredeti kellékanyaggal
 • Epson Workforce típusú monokróm nyomtató esetén Ön az áramfelvétel akár 80%-át meg tudja spórolni
 • A legtöbb Epson monokróm nyomtató képes automatikus két oldalas (duplex) nyomtatásra, amelynek a használatával Ön bizonyos nyomtatásoknál a felére tudja a lapköltséget csökkenteni
 • Ritkán kell karbantartani az Epson monokróm nyomtatókat, hiszen nincsenek benne cserélendő alkatrészek (pl: képalkotó dob) és minimális esélye van a papírfelvételnél történő papírelakadásnak


Ráadásul a másik 5 szempontban is megfelelnek a legfontosabb elvárásoknak:

Gyors

Nincs bemelegedési idő és akár 34 lapot is lehet percenként nyomtatni velük. A nyomtatás elindítása után pár másodperccel már kész is van a kinyomtatott recept vagy beutaló, esetleg lelet!

Integrálható

A Magyarországon elterjedt orvosi szoftverek 80%-ával kompatibilis nyomtatók, jó eséllyel az Ön által használt rendszerrel is működik – de vásárlás előtt erre kérdezzen rá nálunk!

Minőség

Azt már említettük, hogy az Epson nyomtatók eredeti kellékanyaggal nyomtatva kiváló minőségű lenyomatot készítenek. Ezért ha Ön Epson nyomtatót vásárol rendelőjébe és eredeti kellékanyagot használ hozzá, akkor receptjeit garantáltan le fogja tudni olvasni bármely patika  vonalkódolvasója.

Egészségesebb

A lézernyomtatók technológiájából fakadóan bizonyos mennyiségű ózont termelnek, amely allergén és mérgező anyag, emellett az ilyen típusú nyomtatók tonere higanyt is tartalmaz és kiürülve veszélyes hulladéknak minősül. Az Epson orvosoknak szóló nyomatói tintasugarasak, ez a technológia pedig egyáltalán nem termel ózont és elhasznált kellékanyaga nem tartalmaz higanyt sem, így jobban illeszkedik egy egészségközpont, egy rendelő profiljába, küldetésébe.

Stabil

Az Epson nyomtatók nem állnak meg működés közben, hiszen nincsenek elromló cserélendő alkatrészek benne. A gyártó 3 év garanciát vállal az orvosoknak ajánlott típusokra.

Mi az, amit most Ön tehet?

Adjon esélyt magának arra, hogy komoly összegeket spóroljon meg rendelőjének és megkönnyítse kollégái és a saját munkáját.
Ahhoz, hogy ezt az esélyt megadja még nem szükséges egyetlen fillért sem költenie!
A gazdasagosnyomtato.hu egyedülálló, orvosoknak, rendelőknek szóló, díjmentes szolgáltatása, hogy felméri: PONTOSAN milyen mértékű megtakarítást tudnánk elérni Önnél!
Ehhez nincs más dolga, mint kitöltenie az alábbi egyszerű, néhány perces felmérőtesztet, melyet mi kiértékelünk és az eredményről Önt értesítjük!

Kérjük töltse ki igényfelmérő tesztünket

A teszt kitöltése semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár! Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A feliratkozás önkéntes, melynek során beleegyezik, hogy adatait visszavonásig kezeljük.

 • Név
  Név

Azt alábbi kérdésekre adott válaszai alapján fogjuk tudni megállapítani az Ön nyomtatóhasználatii szokásait! Kérjük, figyelmesen töltse ki ezeket! Köszönjük!

 • Használ nyomtatót a rendelőben?
 • Hány nyomtatót használ az Ön rendelője?
 • Melyik nap kereshetjük egyeztetésre?
 • A nap melyik szakában érdemes Önt keresnünk?
 • Adatkezelési tájékoztató