• Ügyfélszolgálat
    Hétköznapokon hétfőtől péntekig, 08:00-16:00-ig
  • Szerviz
    Ha meghibásodott eszköze forduljon hozzánk bizalommal szakértő kollégáink rövid határidővel megjavítják azt!
  • Szaktanácsadás
    Hívjon minket nyitva tartásunk alatt és kollégáink teljes körű szaktanácsadással állnak rendelkezésére!
Szolgáltatások / Másológép szervíz

Másológép szervíz

A Focus Copy Service Kft irodatechnikai berendezések, fénymásológépek, nyomtatók, multifunkciós eszközök  szervizelésével foglalkozik. Elsősorban három , nemzetközileg is  elismert világmárka: RICOH, SAMSUNG, KYOCERA  típusú berendezések javítását végezzük, de egyéb  más márkák szervizelését is megoldjuk. Szerviztechnikusaink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, és így elértük, hogy a különböző irodatechnikai gyártók termékeit szakszerűen javítjuk helyszínen, vagy műhelyünkben. Képzett technikusaink gondoskodnak a készülékek szakszerű, folyamatos szervizellátásáról, valamint a hibaelhárításról, a lehető legrövidebb reakcióidőn belül, továbbá készséggel állnak szaktanácsaikkal szíves rendelkezésükre.   

Eseti javítás

A Focus Copy Service Kft vállalja, hogy az irodatechnikai berendezések (fénymásológépek, nyomtatók, faxok, multifunkciós gépek meghibásodása esetén a hibabejelentést követően 24 órán belül, helyszínen vagy szervízben megkezdi a hiba elhárítását.

Eseti karbantartás

A Focus Copy Service Kft vállalja, hogy az irodatechnikai berendezések aktuális (fénymásolók, nyomtatók, faxok, multifunkciós gépek )- gyártó által előírt, másolatszámtól, vagy időtartamtól függő- kötelező karbantartási feladatait elvégzi. ( A karbantartás elmulasztása a garancia elvesztésével járhat.)
Amennyiben a készülék jelzi vagy eléri a gyártó által megadott példányszámot a következő rezsi óradíjakkal állunk rendelkezésükre